sâmbătă, 29 decembrie 2012

I&M POLUX vs CHINA TOWN

Marti , 25.12.2012 renumitul magazin China Town a intampinat un comitet voiajor foarte disciplinat,ce in timp s-a transformat intr-un chin inexplicabil.Comitetul era reprezentat de nimeni altcineva decat Polixenius Caezar(Director Executiv al I&M Polux) si Mistoiu Cornel(Reprezentat European al Romanilor Intreprinzatori, la Bruxelles).

Cei doi domni sustin ca asa zisul Merheken Mayor (Director Executiv al China Town),doreste sa-i aduca la sapa de lemn,dupa ce acesta a introdus in magazinul sau un produs uluitor la un pret cu 1,2576% mai mic decat cel de fabricatie.

Merheken Mayor se apara,spunand ca produsul este 99,5% produs in China,restul de 0,5% fiind doar eticheta verde cu uimitorul pret de numai 2.99Lei. Acesta isi sustine parerea si are de gand sa isi revendice drepturile de vanzator chiar si in instanta.

"Noi nu ne-am ferit niciodata de produsul nostru ! Suntem mandrii sa avem asa un lipici printre noi ! La numai 2.99Lei , sticluta de Adeziv-P (PRENADÉZ) este un uimitor viciu complex al umanitatii" - spune Merheken.

Propietarii I&M Polux critica cele spuse de Directorul China Town :
" Nu avem incredere in aceste vorbe goale,toata lumea stie ca Adeziv-P © Bacau este cel mai bun lipici,atat pentru Lemn/Plastic/Cauciuc cat si pentru Punga,datorita aderentei marite pe care o are acesta ! "

* Procesul de judecata are loc pe data de 4.01.2013 la Curtea Judecatoreasca Bucuresti.

Un comentariu: